زیبایی و سلامت

10 روش کاشت ناخن

10 روش کاشت ناخن - ایبوکالا

یکی از رازهای جذابیت و زیبایی دست های خانم ها داشتن ناخن های صاف، رنگارنگ و سالم است. مقاله 10 روش کاشت ناخن درباره همین موضوع نوشته شده و پیش روی شماست. متأسفانه برخی از خانم ها به دلیل ناخن های ضعیف و شکننده یا عادت به جویدن آن و یا حتی در مواردی به دلیل بیماری های ژنتیکی ناخن مجبور به کاشت می شوند و در این بین برخی از آنها فقط برای زیبایی بیشتر می خواهند. آنها باید این کار را انجام دهند. با این حجم از تقاضا، انجام این تکنیک در سال های اخیر در بین خانم ها بسیار محبوب بوده است.

کاشت ناخن چیست ؟

قرار دادن لایه های پودر یا ژل روی ناخن و فرم دادن به آنها برای بلندتر نشان دادن ناخن ها نامیده می شود. نکته اینجاست که این کار باید با ظرافت و دقت زیادی انجام شود تا به ناخن های طبیعی نزدیکتر شود و زیبایی بیشتری به انگشتانمان ببخشد. کاشت ناخن نیز به نوعی شیوه ای از آرایش و زیبایی برای ناخن است که به صورت مصنوعی بر روی ناخن طبیعی شما چسبانده می شود.
هرچه ناخن مصنوعی چسبانده شده ظرافت بیشتری داشته و بر روی ناخن فرد طبیعی تر جلوه کند، کاشت حرفه ای تر بوده و دلنشین تر می شود. در کنار ظرافت، محکم بودن ناخن مصنوعی نیز از اهمیت بالایی برای زنان برخوردار است.
در ادامه 10 روش کاشت ناخن را با هم بررسی می کنیم.
ابتدا بیایید نگاهی به انواع ناخن مصنوعی بیندازیم:

  • ناخن های قالبی: ناخن های پلاستیکی که در داروخانه ها و لوازم آرایشی و بهداشتی یافت می شوند.
  • ناخن های پودری: پودرهای کاشت ناخن که روی ناخن های طبیعی قرار می گیرند و به آنها ناخن پودری می گویند.
  • ناخن های ژله ای: این ناخن ها همان ژل هایی هستند که برای کاشت ناخن استفاده می شوند.

کاشت ها به روش های مختلفی انجام می شود که می توان به روش هایی مانند کاشت پودری، کاشت ژله ای و …
در سالن های زیبایی  به دستگاه ایربراش ناخن و فن زیردست همیشه نیاز است.

10 روش کاشت ناخن - ایبوکالا

10 روش کاشت ناخن | بررسی انواع روش های کاشت ناخن

1- کاشت ناخن ژله ای:

در این روش یک لایه ژل روی ناخن گذاشته و پس از خشک شدن یک لایه دیگر اضافه می شود. این کار را تا سه لایه ادامه می دهیم و در نهایت زیر دستگاه قرار می دهیم تا خشک شود. برای از بین بردن چسبندگی سطح آنها. از ماده ای به نام پاک کننده استفاده می کنند.

معایب و مزایای کاشت ژله ای:

این نوع کاشت به ناخن ها آسیب نمی رساند و از رشد آن ها جلوگیری نمی کند.
از معایب این کاشت می توان به هزینه بالای آن اشاره کرد. لازم است بدانید که این نوع کاشت ماهی یک بار نیاز به تعمیر دارد.

2- کاشت ناخن قالبی:

در بین کاشت، این روش بی کیفیت ترین کاشت است که با استفاده از ناخن های قالبی انجام می شود. پس از استفاده از ضد قارچ، این ناخن ها روی انگشتان قرار گرفته و کمی فشار وارد می شود. این کار به دلیل اینکه خراش نمی گیرد و استحکام و دوام کمی دارد هوا می گیرد.

چه کسانی برای کاشت ناخن مناسب نیستند ؟

در این روش از ناخن های آماده استفاده می شود. بنابراین برای کسانی که ناخن هایشان یک شکل نیست توصیه نمی شود. این روش احتمال هوادهی بالایی دارد و نسبت به روش های دیگر از مواد بیشتری استفاده می شود.
دستگاه یو وی و سوهان برقی از لوازم مورد نیاز برای سالن های زیبایی هستند.

3- کاشت ناخن پودری:

کاشت پودر را می توان مادر روش های دیگر دانست. یکی از محبوب ترین و قوی ترین روش های کاشت است که با پودر اکریلیک و لایه مایع روی ناخن های طبیعی سخت ساخته می شود.
در این روش از به اصطلاح ناخن های تیپ استفاده می شود و نیاز به سوهان دادن زیادی دارد. این روش زمان بر است و باید با حوصله انجام شود بنابراین برای افرادی که حوصله و وقت کافی ندارند توصیه نمی شود.
در این کاشت ابتدا ناخن های مصنوعی یا همان نوک ها روی ناخن ها گذاشته می شود سپس مواد ضد قارچ روی سطح ناخن زده می شود و در نهایت از کاشت استفاده می شود. در پایان این مراحل، ناخن ها نیاز به سوهان زدن دقیق و صبورانه دارند.

این روش ترکیبی از کاشت پودر و استفاده از تاپ شاین در مرحله آخر می باشد.
این روش از روش های ژله ای و پودری گرفته شده است. ابتدا روش پودری را انجام می دهند. سپس باید خراشیده شود. در مرحله بعد یک لایه ژل روی ناخن قرار می گیرد و در مرحله آخر در دستگاه قرار می گیرد تا خشک شود.

10 روش کاشت ناخن - ایبوکالا

10 روش کاشت ناخن | بررسی مزایا و معایب – ایبوکالا

4- کاشت ناخن ژله ای:

در این نوع کاشت لایه های ژل روی هم قرار می گیرد. آنها از دستگاه برای خشک کردن هر لایه استفاده می کنند. در مرحله آخر از ماده ای به نام پاک کننده برای رفع حالت چسبندگی ناخن ها استفاده می کنند. روش کاشت ژله مانند روش کاشت پودری است با این تفاوت که مواد آنها با یکدیگر متفاوت است.
کاشت ژله دارای مزایایی از جمله استحکام و زیبایی این نوع کاشت می باشد. علاوه بر این مزایا، معایبی نیز وجود دارد؛ مانند قیمت نسبتاً بالای این روش و دوام کم آن در برخی مناطق آب و هوایی.

مزایا و معایب کاشت ناخن ژله ای:

در این روش ناخن آسیبی نمی بیند. تا زمانی که ناخن رشد می کند و فرد نیاز به ترمیم دارد، نشان دهنده سلامت ناخن است. به طور کلی چسب ناخن حساسیت زا نیست اما در برخی موارد ممکن است افراد به مواد بریده شده حساسیت داشته باشند که در این صورت پوست آنها دچار اگزما می شود و باید هر چه زودتر ناخن ها را برای درمان آن ها جدا کنند.

5- کاشت ناخن ابریشم:

در این روش ناخن های شما حالت طبیعی خود را دارند با این تفاوت که چند لایه ابریشم روی آن قرار می گیرد تا به ضخامت مورد نظر برسد. در مرحله آخر از اسپری ثابت کننده برای تثبیت کار استفاده می شود.

6- کاشت ناخن طبیعی:

در این روش از الیاف طبیعی به عنوان نوک استفاده می شود. جنس این کاشت بسیار شبیه به کاشت ناخن ژله ای است با این تفاوت که فرمولاسیون متفاوتی دارد. در این کاشت پس از انجام هر مرحله، دست ها زیر دستگاه قرار می گیرند.

7- کاشت ناخن مرمر:

در این روش کاشت از سنگریزه های بسیار زیبا و براق فرانسوی استفاده می شود.

10 روش کاشت ناخن - ایبوکالا

انواع روش های کاشت ناخن | معرفی و بررسی – ایبوکالا

8- کاشت یا تایپ ناخن موقت:

در این روش کاشت فقط از ناخن مصنوعی استفاده می کنند و پس از چسباندن ناخن به انگشتان، آنها را لاک می زنند. این روش خیلی قوی نیست.

9- کاشت ناخن Baby Boomer یا کاشت هایلایت:

در این روش از دو رنگ مختلف استفاده می شود که به طور همزمان این دو رنگ را در ریشه و نوک ادغام می کنند به طوری که مرز این دو رنگ تار شده و مشخص نیست.

10- کاشت ناخن دیپینگ:

در این روش یک لایه پرایمر روی سطح ناخن ها قرار می گیرد. سپس کل ناخن به صورت عمودی و یکباره در پودر فرو می رود. این مراحل را چندین بار تکرار کنید تا به حجم مورد نظر برسید.

در بین روش های مختلف موجود، کاشت پودری محبوب ترین نوع کاشت و کاشت ژله ای در رتبه دوم قرار دارد. ایمپلنت های ژله ای از نظر دوام مناسب بوده و در نواحی گرمازا استحکام بیشتری از خود نشان داده اند. البته همه اینها به کیفیت مواد استفاده شده در کاشت و میزان تخصص فردی که کاشت را انجام می دهد بستگی دارد.

انواع دیگر ایمپلنت ها سلیقه ای هستند و کمتر به آن ها توجه می شود.

از بین بردن کاشت ناخن

اگر مدل ایمپلنت را دوست ندارید یا به ایمپلنت حساسیت دارید یا به شدت از ایمپلنت پشیمان هستید، می توانید آن را از بین ببرید.

  • برای این کار به 110% استون، اسکراپر، بافر، پولیش و تقویت کننده نیاز دارید.
  • دستان خود را به مدت 6 تا 7 دقیقه در ظرف حاوی استون قرار دهید.
  • دست هایتان را بیرون بیاورید و با حوله تمیز کنید و دوباره داخل سنگ بگذارید. این کار را در چند مرحله انجام دهید.
  • بعد از اینکه فقط یک لایه از مواد روی ناخن باقی ماند، با تیغ آن را بردارید و آن را بافر کنید و ناخن هایتان را با لاک لاک بزنید. در نهایت باید از یک تقویت کننده استفاده کنید.

برای خرید انواع لوازم کاشت ناخن با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *